Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dungeons 3

Jó játék lett a Dungeons 3?

A sorozat első két része finoman szólva is könnyen felejthető lett, ám a jelek szerint a napokban megjelent harmadik rész végre célba ért.

2017.10.16. 22:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Realmforge Studios a Dungeons sorozatával vált ismertté. A híres szót szándékosan nem használtam, ugyanis az első rész rém gyenge lett, majd a második is csak keveset tudott köszörülni a csorbán. Sok más csapat lehet, hogy két kudarc után végleg elfelejtené az egész szériát, ám nem a Realmforge Studios. Idén februárban bejelentették, hogy trilógiává bővítik a sorozatot, a Dungeons 3 kapcsán pedig mindent meg is ígértek, amit ilyenkor szokás. Letették a nagy esküt, hogy bizony most sikerülni fog és egy remek játékot fogunk kapni.

Nos, a Dungeons 3 a napokban jelent meg PC-re, és a jelek szerint ezúttal tényleg összejött a srácoknak. Bár egyelőre csak néhány magazin kritikája látott napvilágot, azok mind pozitívan nyilatkoztak a játékról.

De nem csak a kritikusok vannak jó véleménnyel a játékról, hanem a jelek szerint ezúttal a játékosok is. A Steamen nagyjából félezer felhasználó értékelése alapján 93%-os tetszési indexről beszélhetünk. Ez a köztudottan roppant szigorú játékosoktól több mint szép eredmény.

A Dungeons 3 PC-re már október 13-án megjelent, míg PlayStation 4-re és Xbox One-ra csak holnap, október 17-én érkezik meg. ■

Dungeons 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dungeons 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló