Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus launch trailer

BJ Blazkowicz bő egy hét múlva megmenti Amerikát.

2017.10.18. 14:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Vagy legalábbis megpróbálja. A Machine Games néhány évvel ezelőtt még totál ismeretlen stúdió volt, ám a Bethesda őket bízta meg, hogy készítsék el az FPS műfaj atyjaként emlegetett Wolfenstein széria új részét. És ők nem is vallottak kudarcot a Wolfenstein: The New Orderrel. A 2009-es, még ActivisionRaven Software koprodukcióban készült, erősen feledhető alkotás után végre ismét egy remek hangulatú Wolfenstein játékot kaptunk.

A folytatást, idén nyáron jelentették be, a Wolfenstein II: The New Colossus megjelenése pedig már csak egy bő hétre van. A történet szerint hiába BJ Blazkowicz (a sorozat állandó főhőse) minden igyekezete, a náci páncélkutyák befészkelik magukat hőn szeretett hazájába is. Ő maga tolószékbe kerül, a szabadság és lehetőség országa pedig az utcán masírozó katonák és a megtorlás országa lett. Naná, hogy BJ barátunk a szokásosnál is jobban bepipul és újra hadat üzen a világnak.

A Wolfenstein II: The New Colossus tehát október 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ám a launch trailer már most megérkezett. ■

Wolfenstein II: The New Colossus
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wolfenstein II: The New Colossus

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló