Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Készül a Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Újabb klasszikust újítanak fel a Beamdog jóvoltából.

2017.11.21. 21:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

MDK, Baldur’s Gate, Icewind Dale, Planescape Torment. Mindegyik igazi klasszikusnak számít (és ugyanez igaz majd’ mindegyik folytatására is). Ezeket a játékokat dolgozta fel az utóbbi években a Beamdog kiadó többnyire az Overhaul Games csapatával együttműködve. A legfrissebb hírek szerint a sor hamarosan újabb taggal bővül, ugyanis készül a Neverwinter Nights: Enhanced Edition. A játékot (elvileg) már elő is lehet rendelni a Steamen, aki így tesz, az rögtön hozzá is fér egy korai változathoz. Az új kiadás amellett, hogy a lehetőségekhez mérten megszépül és támogatni fogja a 4K-s felbontást is, a rajongók által legtöbbször említett hibákat is javítani fogja. Emellett az eredeti játék mentéseivel és modjaival is kompatibilis lesz.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a teljes játék mikor jelenhet meg. ■

előző
következő
Készül a Neverwinter Nights: Enhanced Edition
Készül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced EditionKészül a Neverwinter Nights: Enhanced Edition
Neverwinter Nights: Enhanced Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Neverwinter Nights: Enhanced Edition

hozzászólások (6)

jawsika
jawsika 2017.11.22. 16:02
Most azonnal kell!
Nem találtam az előrendelés gombját. :/
GeryG
GeryG 2017.11.22. 16:24
Igen, érdekes. A közleményben tegnap azt írták, hogy estétől a Steamen lehet majd előrendelni. Sokáig nem is volt fent a store-ban a játék, de most már fent van, ám előrendelési opció valóban nincs... :/
Aribeth
Aribeth 2017.11.22. 18:42
Az alapjáték vagy négy verzióban megvan, alaplemez, egy kiegészítő plusz alapjáték, diamond edition, gog, úgyhogy egyelőre nem érzem, hogy a steamen is létfontosságú lenne beszereznem. (Csak pofázok, valószínűleg úgyis megveszem egy látványosabb leárazáskor.) Viszont örülök, hogy elkezdtek hozzányúlni, mert így talán egy nap egy almás/androidos verziót is összedobnak majd a BG, Jade Empire és a KOTOR mintájára.
Aryx
Aryx 2017.11.22. 20:43
Számomra a világ legjobb játéka! Mondom ezt úgy, hogy még soha nem játszottam végig. De az elmúlt 10 évben 3 karaktert is indítottam, de valahogy mindig úgy alakult, hogy a Chapter 3-nál (vagy 4-nél? Szóval az utolsónál) mindig közbe jött valami az életben vagy nem tudom, ami miatt kizökkentem, és utána sosem tudtam visszarázódni. A Diamond kiadást vettem meg anno a létező összes kiegészítőjével, ennyi kaland egy emberéletnek is elég lenne. Sajnos a mai gépemen nagyon körülményes élvezhetően futtatni, bár legutóbb mintha sikerült volna egy csak ablakban játszható változatot előcsalni, de szerintem véletlen volt. Az Icewind Enhanced is tetszett, jó csapathoz került a project, szóval többszörösen is örülök ennek a hírnek! Ha csak egy játékkal tudnék játszani hátra lévő, gyarló halandó életem során, ez lenne az!
Raistlin666
Raistlin666 2017.11.24. 21:26
Mikor először vittük 4-en még azt sem vágtuk milyen az új szabályrendszere. Rettenet béna karakterekkel vágtuk végig magunkat rajta 1 hét alatt. Csodás emlék!

Sajnálom hogy 99% nem lesz konzol verzió. Egy PS4 kiadást már csak becsületből is végigkergetnék a gépben.
Bár ki tudja mi lesz. Azt sem hittem volna hogy valaha Outcast pörög majd a gépben felújítva...
ajánlott olvasnivaló