Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Code Vein

Friss infók és képáradat a Code Veinről

A képeken nem csak a játék, de annak intrója is látható.

2017.12.01. 15:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rengeteg új kép érkezett a Namco saját stúdiójában készülő Code Veinről. A képeket nem csak a játékmenetből válogatták össze (sajnos a távol-keletre szánt változatból, így a feliratokból kevesen fognak bármit is érteni…), hanem a játék felvezető videójából is. Utóbbit az az Ufotable stúdió készíti, amelynek többek között a God Eater és a Tales of Zestiria the X animéket is köszönhettük.

A játékmenetből származó felvételek egy új helyszínt, a fagyos Ridge of Frozen Souls hegygerincet is felfedik. Itt nem csak a rossz időjárási viszonyokkal, de egy különösen gyors és erős ellenféllel is meg kell majd küzdeni. Emellett néhány képen az egyik különleges támadás, az Ivy Blood Veil is látható, amellyel hatalmas pengéket varázsolhatunk elő a földből ellenfelünk alól. A Blood Veils technikák más pusztító vérszívó támadásokat is lehetővé tesznek, amelyekkel nem csak gyorsan kiiktathatók az ellenfelek, de a további képességek használatához szükséges Ichor is nyerhető belőlük. Ilyen lesz a Hounds, Ogre és Stinger, amelyek mindegyike sajátos támadóerővel és hatótávolsággal bír. A játékosok pedig maguk dönthetik el, mikor melyiket vetik be.

A Code Vein valamikor jövőre jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Friss infók és képáradat a Code Veinről
Friss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code VeinrőlFriss infók és képáradat a Code Veinről
Code Vein
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Code Vein

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló