Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us: Part II

Félúton jár a The Last of Us: Part II

Neil Druckmann A PSX-en elárulta, nagyjából hol tart a milliók által várt játék fejlesztése.

2017.12.13. 21:41 | GeryG | kategória: Játék

A Naughty Dog annak idején kötötte az ebet a karóhoz, hogy márpedig a The Last of Us sosem fog folytatást kapni. Ellie és Joel kalandja úgy kerek egész, ahogy van, és nem szeretnék azt felhígítani. Nos mindannyiunk nagy örömére a stúdió az Uncharted 4: A Thieves End és az Uncharted: The Lost Legacy után/mellett úgy határozott, mégis érdemes újra ellátogatni Joelhez és Ellie-hez. A The Last of Us: Part II-t a tavalyi PlayStation Experience rendezvényen leplezték le egy keveset mutató, de annál hangulatosabb előzetessel.

Sajnos a bejelentés óta eltelt egy évben mindössze egy újabb trailert kaptunk a Paris Games Week alkalmából, de a fejlesztők ezt leszámítva féltve őrzik titkaikat. Az idei PSX-en azonban a játék rendezője, Neil Druckmann mégis kötélnek állt, és néhány részletet elárult. Megerősítette például, hogy a második rész Seattle környékén fog játszódni, valamint arról is szó esett, hogy a játék egyik szereplője (sok rajongó találgatása szerint Ellie) terhes.

Később magáról, a fejlesztésről is szó esett. Druckmann elmondása szerint több pálya is elkészült már, de még rengeteg részleten dolgozniuk kell. A játék jelenleg valahol 50-60% közötti állapotban van, vagyis még meglehetősen messze a megjelenéstől. Ennek fényében az sem meglepő, hogy az első játékmenet-bemutatót is csak a 2018-as E3-ra datálják. Vagyis még jó fél évig biztosan nem láthatjuk a játékot mozgás közben (leszámítva esetleges renderelt előzeteseket), valamint a premierre is leghamarabb 2018 második felében kerülhet sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us: Part II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us: Part II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló