Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man (2018)

A Spider-Man mellékszereplőiről

Miles Morales sokkal nagyobb szerepet tölt majd be, mint azt sokan hinnék. Játszhatunk majd Mary Jane-nel is.

2018.01.01. 11:11 | GeryG | kategória: Játék

Amennyire fontos képregény-karakter pókember, annyira kevés igazán jó videojáték született a főszereplésével. Ám az Insomniac Games 2016-ban bemutatott Spider-Man játéka az előzetesek alapján minden idők legjobbja lehet. A stúdió szerencsére elég szabad kezet kapott a Sonytól és a Marveltől is, hogy egy teljesen egyedi világot és történetet teremtsenek. Ez azt jelenti, hogy bár a játék fog építkezni a képregényekből (több univerzumból is) és a filmekből is, ezek egyikéhez sem fog szorosan kötődni.

Így lehetséges, hogy Peter Parker és Miles Morales együtt szerepelhet benne. Ez azért érdekes, mert – bár volt már rá példa egy rajzfilmben, hogy együtt szerepeltek – Morales eredetileg akkor bukkant fel először, amikor Peter Parker már halott volt. A fejlesztők elmondása szerint eredetileg a játékban sem szántak neki fontos szerepet, ám a munka előrehaladtával egyre inkább előtérbe került, míg végül az egyik fontos mellékszereplővé lépett elő.

Mary Jane karakterét pedig aligha kell bemutatni bármely pókember-rajongónak. Természetesen ő is szerepelni fog a játékban, ráadásul ő is nagyobb hangsúlyt kap, mint azt előzetesen gondolnánk. Lesz ugyanis olyan rész a játékban, amikor felette is átvehetjük az irányítást. Bár ő eredetileg egy modell és színésznő volt, a játékban oknyomozó riporterként bukkan majd fel, aki a The Daily Bugle számára készít anyagokat a városban történt furcsa eseményekről.

A Spider-Man továbbra is nagyon ígéretes projektnek tűnik, amelynek talán egyetlen negatívuma lehet: kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni. Hogy mikor, az még mindig kérdés, de az optimista becslések szerint valamikor ez év első felében. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Spider-Man (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man (2018)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló