Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Raven Remastered

Márciusban jön a The Raven Remastered

A kalandjáték alig négy és fél éve jelent meg, de hamarosan megkapja felújított kiadását.

2018.01.10. 18:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A KING Art Games 2013-ban mutatta be a The Raven – Legacy of a Master Thief című kalandjátékát. A történet a ’60-as években Svájcban és Egyiptomban játszódott, és egy ritka rubin ellopásával vette kezdetét. Az ügybe Anton Jakob Zellner közrendőr is belekeveredett, akinek egy meglehetősen bonyolult és titkokkal átszőtt ügyet kellett felgöngyölítenie.

A stúdió akkor még PC mellett az előző konzolgenerációra készítette el krimi kalandjátékát, így most, alig négy és fél évvel a premier után lehet némi jogosultsága, hogy bejelentették a The Raven Remastered kiadást. Ez ugyanis PC mellett már PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül el. Természetesen a látványvilág is megszépül, élesebb textúrák, teljesen újratervezett animációk, fény-árnyék effektek és haj-szimuláció kerül a játékba.

A The Raven Remastered a tervek szerint március 13-án fog megjelenni a THQ Nordic gondozásában. ■

előző
következő
Márciusban jön a The Raven Remastered
Márciusban jön a The Raven RemasteredMárciusban jön a The Raven RemasteredMárciusban jön a The Raven RemasteredMárciusban jön a The Raven RemasteredMárciusban jön a The Raven RemasteredMárciusban jön a The Raven RemasteredMárciusban jön a The Raven RemasteredMárciusban jön a The Raven RemasteredMárciusban jön a The Raven RemasteredMárciusban jön a The Raven Remastered

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló