Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Ball FighterZ

Goku elvérzett – gondok a Dragon Ball FighterZ bétáján

A béta jelenleg is zajlik, de csak azon keveseknek, akiknek egyáltalán sikerült bejutni a szerverekre. Kitolhatják a béta idejét.

2018.01.15. 12:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Namco a napokban tartja a Dragon Ball FighterZ nyílt bétáját, amely csak PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el, holott a játék PC-re is meg fog jelenni. Ez önmagában még nem lenne baj, ám az elmúlt két nap bizonyára nem lopta be magát a rajongók szívébe.

Rengeteg játékos panaszkodik a hivatalos fórumokon, hogy bizony a játék nem hajlandó csatlakozni a szerverekhez. Már a közösségi térként szolgáló kis városkába is csak nagyon kevesen jutnak el, ahol kipróbálhatnák az egyes játékmódokat. Csakhogy sokakat egyszerűen visszadob a szerver, amely a jelek szerint képtelen megbirkózni a hirtelen nagy terheléssel. Ám akkor sem feltétlenül lehet teljes az öröm, ha véletlenül ezen az akadályon sokszori próbálkozásra sikerül átverekednünk magunkat. A játék ugyanis az oktató harcokat leszámítva csak online ütközeteket kínál, ám ezekre sokszor hiába jelentkezünk, sosem kapunk ellenfelet.

A Namco természetesen gőzerővel dolgozik a szerveroldali problémák kijavításán, ám egyelőre lassan haladnak. Éppen ezért a kiadó jelezte, hogy várhatóan kitolják a béta idejét. A teszt az eredeti tervek szerint január 16-án, holnap érne véget, de amennyiben nem tudják időben rendbe tenni, úgy kitolhatják ezt a dátumot.

A Dragon Ball FighterZ a tervek szerint január 26-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mi pedig csak reménykedhetünk, hogy a szervergondok nem köszönnek majd vissza a teljes kiadásban… ■

Dragon Ball FighterZ
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Ball FighterZ

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló