Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Middle-earth: Shadow of War

Megérkezett a Middle-earth: Shadow of War Blade of Galadriel DLC-je

Bújj Eltariel bőrébe, és győzd le a Nazgulokat!

2018.02.07. 14:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap megjelent a Middle-earth: Shadow of War legújabb kiegészítője, a Blade of Galadriel. A DLC-ben új történet veszi kezdetét egy új főhőssel, de más fejlesztések is helyet kaptak.

Az új sztori ezúttal egy tünde bérgyilkos, Eltariel kalandjait meséli el, aki Galadriel királynő szolgálatában áll. Az ő bőrébe bújva kell felvennünk a harcot a hírhedt Nazgulokkal. Ezt Eltariel dupla pengéjével és mágikus támadásokkal tehetjük meg, de rengeteg új fegyver, képesség és felszerelés is debütál. A nemezis rendszert is tovább fejlesztették, új karakterekkel bővítették ki. Az orkok, akár barátaink, akár ellenségeink lesznek, új szokásokat vesznek fel és a viselkedésük is megváltozik. Új harci praktikákat is megtanulnak, így akár támadhatnak a föld alól, mesterlövészeik távolabbról is pontosabbak lesznek, de akár földrengést is előidézhetnek. A fentieken túl számos kozmetikai elemmel bővül a játék, továbbfejlesztették a fotó módot, de bővítettek a kamera-beállításokon is, valamint egy új menüpontban böngészhetjük statisztikáinkat.

A Blade of Galadriel kiegészítő PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, a premier alkalmából új előzetest is kapott. ■

Middle-earth: Shadow of War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Middle-earth: Shadow of War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló