Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warcraft III - Reign of Chaos

Frissült a Warcraft III

24 fős lobby és szélesvásznú-támogatás is került a 16 éves stratégiába. Jöhet a felújítás?

2018.02.22. 12:06 | GeryG | kategória: Játék

A Blizzard új frissítést tett elérhetővé a Warcraft III-hoz. A fantasy stratégia immár 16 éves, de mind a mai napig hatalmas rajongótáborral rendelkezik. A legújabb frissítésben csupán néhány módosítás kapott helyet, de ezek elég érdekesnek és hasznosnak tűnnek. Egyrészt a játék most már támogatja a szélesvásznú monitorokat is (mivel ma már a 16:9 és a 21:9-es monitorok hódítanak a régi 4:3-as képarány helyett, ez eléggé időszerű volt). Kapunk 24 fős lobbyt is a multiplayer custom game részéhez, ennek megfelelően kibővítették a választható színek listáját is. Emellett a hősök tulajdonságait is kiegyensúlyozták, valamint a pályaszerkesztő is kapott néhány módosítást.

A Blizzard emellett február 27-28-án megrendezi az első meghívásos Warcraft III tornát, ahol a játék legismertebb esport-játékosai csapnak majd össze – immár a frissített verzióban. A meghívottak között ott van Manuel „Grubby” Schenkhuizen, Park „Lyn” Joon és Kim „ReMinD” Sung Sik is. A tornára a Blizzard kaliforniai központjában kerül majd sor.

A frissítés már csak azért is érdekes, mivel mostanában egyre több pletykát hallani arról, hogy a Blizzard esetleg elkészíti a Warcraft III Remasteredet. A bizakodásra alapot adhat, hogy tavaly nyáron jelent meg a Starcraft Remastered, amely a stúdió másik nagy stratégiai sorozatának első részét újította fel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Warcraft III - Reign of Chaos
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warcraft III - Reign of Chaos

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló