Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Ball Xenoverse 2

Mit tudni a Dragon Ball Xenoverse 2 Extra Pack 2-ről?

A Namco új részleteket fedett fel a készülő kiegészítőről, amely a hónap végén érkezik.

2018.02.24. 11:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az utóbbi hetekben minden a Dragon Ball FighterZ-ről szólt, ne feledkezzünk meg a Namco másik játékáról sem ugyanebben az univerzumban! A Dragon Ball Xenoverse 2 2016 óta érhető el, és remek alternatívát nyújthat azoknak, akiket a FighterZ 2d-s világa nem győzött meg. Ez ugyanis számos tekintetben eltér a hagyományos verekedős játéktól.

Egyrészt a csaták teljesen 3d-ben zajlanak, ráadásul a Xenoverse sorozat lehetővé teszi, hogy mindenki megalkossa saját Dragon Ball karakterét is. Harcosunkkal pedig újra átélhetjük a sorozat legnagyobb ütközeteit, de akár át is írhatjuk a Dragon Ball történelmet. A Namco egy ideje már dolgozik a játék új kiegészítőjén, az Extra Pack 2-n.

Ebben négy új karakter és egy új Infinite History történeti szál debütál. A négy új harcos közül a legérdekesebb Goku, ugyanis ő megkapja eddigi legerősebb formáját, az Ultra Instinct formát, ami a Dragon Ball Super szériában debütált. Mellette szintén játszható karakterként megjelenik Jiren, Android 17 új formája, valamint Fu is. Az új történeti szálban pedig menetrend szerint érkezik egy újabb fenyegetés Conton City elpusztítására. Az új fenyegetést egy időutazó harcos, Fu jelenti, aki a múlt megváltoztatásával járó energiákat vizsgálja. Mi pedig eldönthetjük, hogy segítünk neki vagy szembeszállunk vele – mindkét esetben más irányba halad tovább a történet.

A Dragon Ball Xenoverse 2 – Extra Pack 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is napokon belül, február 28-án fog megjelenni. ■

Dragon Ball Xenoverse 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Ball Xenoverse 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló