Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon's Crown Pro

Mozgásban a Dragon’s Crown Pro

Ismerd meg a szerepjáték választható karaktereit és azok különleges képességeit!

2018.03.08. 10:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új trailert kapott a Vanillaware készülő szerepjátéka, a Dragon’s Crown Pro. Az új előzetesben a választható karaktereket és azok különleges képességeit ismerhetjük meg.

A játékban hat karakterosztály kapott helyet, akik mind más és más harcmodort, fegyvereket és praktikákat használnak. Az első az Amazon, amely a nyers fizikai erőben és a közelharci fegyverekben hisz. A második a Dwarf, vagyis törp, amely két fegyvert forgat egyszerre, ezáltal szinte legyőzhetetlen. Vele szemben az Elf, vagyis tünde az íjászat született mestere, aki nyílzáporral tartja távol magától az ellenséget. Lesz nekünk Fighterünk, vagyis harcosunk is, aki az Amazonhoz hasonlóan a nyílt harcot preferálja, csak épp talpig páncélban és hatalmas kardot lóbálva. A sort a Sorceress, vagyis a boszorkány folytatja, aki természetesen seregnyi támadóvarázslatot ismer, így sosem lehet tudni, mikor épp melyiket veti be. Hozzá leginkább a Wizard, vagyis a mágus hasonlít, csak épp ő még nála is sokkal veszélyesebb, nem fél sötét praktikákhoz folyamodni harc közben.

A Dragon’s Crown Pro az eredetileg PlayStation 3-ra és Vitára megjelent oldalnézetes akció-szerepjáték felújított kiadása. Az új kiadás az összes frissítést és bővítést tartalmazza, és március 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re. ■

Dragon's Crown Pro
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon's Crown Pro

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló