Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Final Fantasy XV

Megjelent a Final Fantasy XV: Windows Edition és a Royal Edition

Már PC-n is elérhető a nagy múltú szerepjáték-sorozat legutóbbi epizódja.

2018.03.08. 12:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt a Square Enix előre jelezte, a minap megjelent a Final Fantasy XV: Windows Edition, a népszerű szerepjáték PC-s kiadása. Ebben már nem csak az alapjáték, hanem az ahhoz eddig megjelent összes frissítés és DLC is benne van, de ezeken túl is számíthatunk újdonságokra.

Crown City Insomnia része alaposan kibővül, az új helyszínen pedig egy sor új küldetést lehet teljesíteni. Szintén új helyszín a Cape Caem és Altissia között húzódó terület, amelyet Royal Vessel hajókkal fedezhetünk fel. Hajónk fedélzetéről természetesen akár horgászhatunk is, megannyi új halfaj akadhat a horgunkra. Technikai oldalról az új belső kameranézetet érdemes megemlíteni, ami a Grand Theft Auto V-höz hasonlóan egészen új élményt kínál a veterán rajongóknak is.

Bár a Windows Edition csak PC-re jelent meg, az újdonságokról a konzolos játékosoknak sem kell lemondaniuk. Nekik ugyanis megérkezett a Final Fantasy XV: Royal Edition, amely ugyanezt a bőséges tartalmat kínálja. A két új kiadás premierje alkalmából egy vadonatúj trailer is érkezett. ■

Final Fantasy XV
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Final Fantasy XV

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló