Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division 2

A Ubisoft elismerte, hogy készül a Tom Clancy’s The Division 2

A játékról egyelőre alig árultak el valamit, de az biztos, hogy ismét a Massive Entertainment stúdiójában készül.

2018.03.08. 20:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tom Clancy’s The Division végül nem ütött akkorát, mint azt az első néhány trailer alapján reméltük, de így sem lehet rá azt mondani, hogy ne lett volna sikeres. A Ubisoft egyik első MMORPG-s próbálkozása a premier után is sokat formálódott, a rajongók viszont nem minden változtatást fogadtak kitörő örömmel. De még így is milliók várták, hogy a francia kiadó bejelentse a folytatást.

Erre ma került sor, bár a Ubisoft egy picit későbbre szerette volna időzíteni a bejelentést. A Tom Clancy’s The Division 2 természetesen az első részt is készítő Massive Entertainment stúdiójában készül, de lényegében az összes nagyobb stúdió (Annecy, Restorm, Reflections, Bucharest, Shanghai) is besegít a projektbe. A játék alatt ismét a Snowdrop motor teljesít, persze alaposan felturbózva.

Egyelőre nagyjából ennyit tudni az új játékról, de az ígéretek szerint az E3-on sokkal többet is megtudhatunk majd. Ha mást nem is, egy brutál látványos trailerre lehet számítani… A premierre pedig 2019 előtt aligha lehet számítani, de az sem kizárt, hogy annak is inkább a második felében debütálhat a játék.

A kiadó persze nem feledkezik meg az első részről sem. Ez nem is meglepő, hiszen nemrég ünnepelték, hogy elérték a 20 millió játékost világszerte. Mivel a folytatásra még elég sokat kell várni, bőven van idő a The Division további bővítésére is. Így további online eseményekre, legendary szintű küldetésekre lehet számítani. Emellett idén júniusban teljesíthetjük majd a Crest kihívást is, amellyel a The Division 2-höz oldhatunk fel extra tartalmakat. Végül említsük meg, hogy a legújabb frissítésnek köszönhetően a The Division már támogatja az Xbox One X-et is, vagyis konzolon is megcsodálhatjuk 4K-ban a fagyos New York utcáit. ■

Tom Clancy's The Division 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló