Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Frostpunk

Kiderült a Frostpunk megjelenési dátuma

A This War of Mine fejlesztői hamarosan elkészülnek a steampunk városépítővel.

2018.03.09. 22:31 | Dino | kategória: Játék

Az 11 bit Studios nevét leginkább a This War of Mine ismerhetjük, de a 2010-ben alapított csapat első játéka, az Anomaly: Warzone Earth is szép kritikákat kapott annak idején. A lengyel srácok következő játéka a Frostpunk lesz, amelyben városépítő és túlélő elemek keverednek.

1886-ot írunk, egy alternatív valóságban, amikor a nyár nem forróságot, hanem hóviharokat és fagyot hoz. A Föld utolsó településének uralkodójaként kell kiépítenünk egy jól működő várost, amelyben a gőzzel harcolunk a hideg ellen. Törvényeket és sokszor morális döntéseket kell meghoznunk, hogy megmardjon az emberiség utolsó bástyája. A fagyos vidéket felfedezve pedig túlélőket, utánpótlást és hasznos ismereteket lelhetünk.

A most megjelent trailerrel történt meg a megjelenési dátum bejelentése: április 24-éig kell várnunk a Frostpunkra. A fejlesztők igazából még az első negyedév végén ki szerették volna adni, de végül egy kis csúszás mellett döntöttek, hogy az utolsó finomításokra is jusson elég idő. A megjelenéskor a dobozos változat a Victorian Edition elnevezésű kiadás lesz, amelyben egy keményfedeles művészeti albumot kapunk a játék mellé, "New London - The Art of Frostpunk" címmel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Frostpunk
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Frostpunk

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló