Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Radical Heights

Radical Heights – CliffyB és a battle royale holnaptól!

A Bosskey Games csapata feladta a LawBreakers projektet, hogy beszálljanak a battle royale bizniszbe. Ingyen. Holnaptól.

2018.04.09. 18:07 | GeryG | kategória: Játék

Haladni kell a korral. Belátta ezt Cliff Bleszinksi és csapata is a Bosskey Games stúdiójában. A fejlesztők eddig az Unreal Tournament és a Quake által lefektetett alapokra próbáltak építkezni, ám ami jó 10 évvel ezelőtt még nagyon ment, az ma már nagyon nem. Legalábbis a LawBreakersnek elég látványosan nem ment. Így a stúdió a múlt héten bejelentette, hogy be is fejezték a játék támogatását, hogy egy – akkor még nem részletezett – új projektre koncentráljanak.

Míg ez a legtöbb esetben egy több hónapos, esetleg több éves fejlesztési periódust szokott előre vetíteni, addig a Bosskey Games esetében alig néhány naposat. Ugyanis a stúdió ma lerántotta a leplet a titokzatos új projektről: készül a Radical Heights. És, hogy mi benne a pláne? Az, hogy az aktuális divatnak megfelelően battle royale élményt kínál. Ráadásul ingyen. Ráadásul már holnaptól.

A játék a szokásos metódust követi, vagyis rengeteg játékos indul ugyanolyan kondíciókkal, a cél pedig a hegylakós: csak egy maradhat. A csavar, hogy ezúttal nézők is lesznek, akiket igyekezni kell kiszolgálni. Ehhez a dél-kaliforniai pályán (mert, hogy ott fogunk csatázni valamikor a ’80-as években) kell megtalálnunk a módját, hogy pénzhez jussunk. Feltörhetünk ATM-eket és játékgépeket, de akár megforgathatjuk a szerencsekereket is. Az így nyert vaskos bankókötegeket pedig új fegyverekre, kozmetikai kiegészítőkre és más finomságokra költhetjük – amelyeket majd csak a következő játékban használhatunk fel.

A Radical Heights holnap egyelőre csak egy korai változat formájában fog megjelenni, amelyet a stúdió az elmúlt öt hónapban dobott össze. Ezt fogják tovább fejleszteni a következő hónapokban. Bár ingyenes lesz, aki szeretné, támogathatja a projektet a kozmetikai kiegészítőket tartalmazó csomag megvásárlásával. Később azonban számíthatunk játékon belüli mikrotranzakcióra is… ■

előző
következő
Radical Heights – CliffyB és a battle royale holnaptól!
Radical Heights – CliffyB és a battle royale holnaptól!Radical Heights – CliffyB és a battle royale holnaptól!Radical Heights – CliffyB és a battle royale holnaptól!Radical Heights – CliffyB és a battle royale holnaptól!Radical Heights – CliffyB és a battle royale holnaptól!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló