Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

Csúszik a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr megjelenése

Szerencsére nem kell hatalmas késésre számítani.

2018.04.19. 21:28 | Dino | kategória: Játék

A NeocoreGamesnél gőzerővel folyik a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr fejlesztése, azonban úgy látták jónak, hogy annak érdekében, hogy egy igazán jó játék kerüljön ki kezeik közül, inkább egy kis késéssel adják ki. Így a korábban tervezett május 11. helyett három és fél héttel később, június 5-étől lesz elérhető a Warhammer 40,000 univerzumban játszódó akció-RPG.

A várakozás idejére új videosorozatba kezdtek a Neocore-nál, amelyben munkatársaikat mutatják be. Az első epizódban zeneszerzőjük, Buttinger Gergely mutatkozik be, aki már 10 éve dolgozik a budapesti fejlesztőcsapatnál. ■

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

hozzászólások (5)

Peace
Peace 2018.04.20. 15:13
Szomorúan olvastam én is 2 napja.....már tervezve volt az egy hét szabadságom május 11 utánra, de így akkor sajnos várok tovább türelemmel. Mi mást is tehetnék.

"...azonban úgy látták jónak, hogy annak érdekében, hogy egy igazán jó játék kerüljön ki kezeik közül, inkább egy kis késéssel adják ki."

Valójában azzal indokolták, hogy háromból egy platformra nem készültek el időben és nem juthatott volna el időben sokszorosításra. Mondjuk kicsit kamu gyanús szöveg, mert ettől még másik két platformra megjelenhetett volna, ha nagyon akarják. Valószínű vannak még ott gondok rendesen sajnos, így jól jött ez a nem egész 1 hónap plusz is.
gothmog
gothmog 2018.04.20. 18:07
Ha már WH40k és zene, szerintem ez is rendesen passzol. Ráadásul egy magyar párostól származik. (Az egész Eye of Terror című albumuk (és nem csak ez) WH40k témában íródott)
Egy játék végi stáblista mellé még el is tudnám képzelni a mellékelt számot. (Már ha valaki nem irtózik az extrémebb metálzenéktől.)

A tide of depravity is upon us
The universe trembles under the hooves
Of the Daemon horde
Mankind has unlocked the doors
Of the nether-prison
And now must pay the price

None will be spared
the ghastly predations of
Khorne, Tzeentch
Slaanesh, and Nurgle

The weak and the foolish will be the first to fall

Nor a host of lesser evils
A temple of degradation
Will be built over the ashes
Of the Emperor’s Palace

The weak and the foolish will be the first to fall
Peace
Peace 2018.04.20. 19:10
Ha már egyszer WH40K zene, akkor örök kedvenc! :love:
gothmog
gothmog 2018.04.20. 21:55
Óh, bazz, ez mekkora játék volt! (Bár szerintem mai szemmel vszg. már nagyon lassúnak és nehézkes irányításúnak érezném, így nem vagyok benne biztos, hogy a nosztalgia faktor elég lenne ahhoz, hogy újból belefogjak. Pedig nem is olyan nagyon régen a GoG-ra is felkerült.)
Peace
Peace 2018.04.21. 05:47
Pár éve végigtoltam ismét az egész kampányt. Akkor még nem volt gog-os, virtual machine-ban emuláltam egy régi win98-as gépet. :-D Számomra a mai napig a leghangulatosabb WH40K játék, nem voltak képesek überelni. Bármit megadnék egy remake-ért mostani XCOM 2-es engine-el!!! Voltak is rá próbálkozások meg petíciók, de sajnos nem lett belőle semmi. Volt egy nagyon elfuserált próbálkozás, amiből demo is elérhető, de sajnos elképesztően amatőr a kivitelezés. :-(
ajánlott olvasnivaló