Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Escape from Tarkov

Escape from Tarkov 0.8

Egyre közelebb kerülünk a végleges formához, most egy újabb jelentős frissítés érkezett.

2018.04.21. 13:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Battlestate Games nem kapkodja el az Escape from Tarkov fejlesztését, de nem is hajtja őket a tatár. A túlélő elemekkel megtűzdelt online akciójáték lassan készül, apránként egyre közelebb kerül a végleges formához. A minap újabb lépést tettek a készítők a cél felé, ugyanis megérkezett a legújabb nagy frissítés, amellyel a játék verziószáma 0.8-ra változott.

Az újdonságok során a régóta várt Interchange pálya nyitja, amely egy hatalmas bevásárlóközpontot foglal magába boltokkal és éttermekkel. A fejlesztők állítása szerint ez sok tekintetben különbözik a játék más pályáitól, de egyelőre MI által vezérelt élet nincs benne, ez csak a későbbi frissítésekkel fog megérkezni. Kaptunk viszont egy új kereskedőt Ragman személyében, aki ruházattal és kiegészítőkkel foglalkozik. Egy alapvető oktatómód is került a játékba, amely a tervek szerint gyorsabban és érthetőbben vezeti be a játékosokat a játékmenet alapjaiba. A tárcserén is alakítottak a srácok: általánosságban több időt vesz igénybe mostantól a fegyverek újratöltése, amire hatással lesz a tárak típusa is. Ehhez kapcsolódóan egy új megtanulható képesség, a Mag Drills is megjelent. Új fegyvereket is kapunk, köztük a Springfield Armory M1A-val, a Remington 870-nal, az AAR-rel, az APB-vel, valamint az AK új változataival. Összességében hatvannál is több új fegyver, kiegészítő és más felszerelés került most a játékba: hátizsákok, mellények, páncélok és sisakok, fegyveralkatrészek, lőszer- és elsősegélyládák, sapkák és szemüvegek is érkeztek.

Technikai oldalról is vannak fejlesztések, amelyek a fizikai motort, valamint a játékban szereplő objektumok renderelését érinti. Utóbbival egyelőre csak kísérleteznek az Interchange pályán, de később az egész játékra kiterjesztik. Ezzel jelentős teljesítményjavulást szeretnének elérni. Emellett igyekeztek javítani a hálózat stabilitásán is.

Az Escape from Tarkov tehát egyre bővül, és apránként a hibákat is javítják a fejlesztők. Ennek ellenére továbbra sem lehet tudni, hogy mikor érheti el végleges formáját, mikor jelenhet meg a szélesebb közönség számára is. A stúdió mindenesetre már gőzerővel készül a nyílt béta rajtjára. ■

előző
következő
Escape from Tarkov 0.8
Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8Escape from Tarkov 0.8
Escape from Tarkov
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Escape from Tarkov

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló