Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Cells

Dátumot kapott a Dead Cells teljes és konzolos kiadása

A Motion Twin stúdió bejelentette, hogy a játék augusztusban hagyhatja el korai változatát, és ekkor konzolokra is elérhetővé válik.

2018.05.11. 13:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dead Cells, a pixel art stílusú, oldalnézetes akciójáték korai változata hatalmas népszerűségnek örvend a Steamen, legalábbis a közel 14 000 szavazat alapján mutatott 94%-os tetszési index igen meggyőző. A Motion Twin stúdió a napokban bejelentette, hogy már nem sokáig marad early access állapotban a játék, ugyanis a tervek szerint valamikor augusztusban érkezhet meg a teljes kiadás. Ekkor nem csak PC-re, de dobozos formában PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is elérhetővé fog válni. Arról nincs hír, hogy Xbox One-ra folyik-e a fejlesztés.

A végleges premierhez vezető úton a napokban újabb lépést tett a játék, ugyanis megérkezett a Baguette frissítés, amely immár a hetedik jelentős update. Ebben ismét átalakították a fegyverek fejlesztési rendszerét, ugyanis a legutóbbi verzió erősen lekorlátozta a játékosokat. Ezért mostantól sokkal változatosabb lesz a rendszer, de ez azzal jár, hogy a korábbiból nem lehetett minden már megszerzett fejlesztést átemelni, így néhányan elveszíthettek valamennyit az eddigi eredményeikből.

Megjelentek a legendás fegyverek is, amelyek természetesen nem építhetők meg csak úgy, csak megtalálhatóak. Minden főellenség legyőzésével garantáltan kapunk egy ilyen egyébként rendkívül ritka, az átlagosnál sokkal erősebb fegyvert. Ezzel párhuzamosan a meglévő fegyverek fejlesztéseinek újrakalibrálása is lehetővé vált a kovácsnál. A fentiek mellett átdolgozták a kezelőfelületet és a kihívás-szobát is.

A Baguette frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. A Dead Cells tehát valamikor augusztusban érheti el véglegesnek szánt formáját, ekkor PC mellet konzolokra is megérkezik. ■

előző
következő
Dátumot kapott a Dead Cells teljes és konzolos kiadása
Dátumot kapott a Dead Cells teljes és konzolos kiadásaDátumot kapott a Dead Cells teljes és konzolos kiadásaDátumot kapott a Dead Cells teljes és konzolos kiadásaDátumot kapott a Dead Cells teljes és konzolos kiadásaDátumot kapott a Dead Cells teljes és konzolos kiadásaDátumot kapott a Dead Cells teljes és konzolos kiadásaDátumot kapott a Dead Cells teljes és konzolos kiadása
Dead Cells
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Cells

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló