Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

RAGE 2

Mozgásban a RAGE 2

Befutott a tegnap beharangozott játékmenet-bemutató.

2018.05.15. 16:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem tetszett a RAGE 2 tegnapi első trailere? Semmi gond, nem vagy vele egyedül. Míg a 2011-ben megjelent első rész inkább egy komorabb hangulatú játék volt, addig a most bejelentett folytatás sokkal színesebb, pörgősebb előzetessel debütált. Amivel szépen ki is verte a biztosítékot sok rajongónál.

A Bethesda szerencsére tegnap előre jelezte, hogy ma megmutatják a játékot mozgás közben is, vagyis kapunk egy kis ízelítőt a játékmenetből. Hátha az kevésbé rózsaszín. Ez az előzetes most futott be, és az első szűk egy percben javít is valamennyit a helyzeten. Viszonylag komoly hangnemben mesélik el nekünk az éppen aktuális világvége utáni világ eseményeit, hogy aztán video második felére azért újra arcon csapjon a rózsaszín őrjöngés Andrew W.K. muzsikájával aláfestve.

A RAGE 2 az Avalanche Studios műhelyében készül, ami nem is annyira meglepő, hiszen a játék már most magán viseli a csapat keze nyomát. Egyfelől visszaköszön benne a Just Cause szériára jellemző adrenalinhajhász őrültség, másfelől a Mad Max révén a stúdió már belekóstolt egyszer a poszt-apokaliptikus életérzésbe. Akkor nagyjából bejött nekik, remélhetőleg a RAGE 2-vel is be fog… ■

RAGE 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
RAGE 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló