Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Phoenix Point

2019-re csúszott a Phoenix Point

A klasszikus XCOM játékok szellemi örökösének tartott játékra még nagyon sokat kell várnunk.

2018.05.17. 12:34 | GeryG | kategória: Játékhírek

A Snapshot Games egyik alapítója, Julian Gollop azoknak a veterán játékosoknak lehet ismerős, akik annak idején imádták az UFO és XCOM játékokat. A fejlesztő tavaly fogott bele legújabb saját projektjébe, amely a Phoenix Point címet kapta és épp a fent említett két játék szellemi örökösének szánják. A játékhoz a Fig oldalán kezdtek gyűjtésbe, ahol gyorsan meg is mutatkozott a rajongói érdeklődés iránta. A gyűjtés, ahol 500 000 dollárt tűztek ki minimális célként, alig néhány óra alatt sikeres is lett, végül 765 000 dollár körül állt meg.

Sokáig nem hallhattunk a Phoenix Pointról, de persze ez nem azt jelenti, hogy a fejlesztés ne haladt volna. Csakhogy a legfrissebb hírek szerint nem a várt ütemben, így az eredetileg ez év őszére tervezett premiert el kellett halasztani. Ezt maga, Gollop jelentette be az alábbi videóban, ahol hozzátette, a tavalyi gyűjtést hatalmas sikernek könyvelik el, de a kitűzött célok eléréséhez bővíteni kellett a csapatot. Ez sajnos tovább tartott, mint várták, de most már gőzerővel dolgozhatnak a játékon. A támogatók a jövőben hozzáférnek majd a játék különböző kiadásaihoz egészen a premierig. Erre pedig jelen állás szerint leghamarabb 2019 júniusában kerülhet sor. ■

Phoenix Point
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Phoenix Point

hozzászólások (3)

Peace
Peace 2018.05.17. 18:55
na tessék.... :'(
Shadowguard
Shadowguard 2019.03.14. 10:24
És Epic Games Store-ra is csúszott... Link
Végülis nincs ezzel gond, alternatív források mindig vannak, az ára meg visszajön. Szóval mondhatni én csak jól jártam ezzel.
davkar9
davkar9 2019.03.14. 11:20
Ez még a múltkorinál is undorítóbb lépés.:-/ Azok is jól megszedték magukat a preorderrel, de itt szó szerint nem is lenne játék a backerek pénze nélkül.
Na mindegy, jó lesz majd jövőre a metro végigjátszása után.:-X
ajánlott olvasnivaló