Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Fallout 76

Készül a Fallout 76

A tegnap beharangozott bejelentésre sor került, valóban folytatást kap a népszerű sorozat.

2018.05.30. 20:09 | GeryG | kategória: Játékhírek

A Bethesda tegnap egy egyszerű Twitter-üzenettel (és Facebook bejegyzéssel) pezsdítette fel a világhálót, amely így szólt: "kérjük, várjon". Mindezt egy jellegzetes Falloutos háttér előtt, amivel nagyjából le is lőtték, hogy mire számíthatunk. A nagy bejelentéssel szerencsére nem húzták nagyon az időt, ma délután hivatalossá vált: készül a Fallout 76.

Ahogy az a címből már sejthető a korábban is többször emlegetett 76-os óvóhely lesz ezúttal az események helyszíne. A történetről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy jóval a Fallout 4 cselekménye előtt fog játszódni, amikor a világ még csak épp fellélegzik a nukleáris kataklizma után. A 76-os óvóhely először jelenik majd meg a szériában, pedig a korábbi játékokban többször is említésre kerül. Annyit tudni róla, hogy nem sokkal a háború után nyitották meg és nagyjából félezer fő befogadására alkalmas.

Egyelőre nem sok részlet ismert a játékkal kapcsolatban, az első előzetes sem árul el lényegében semmit (azon kívül, hogy az ikonikus Pip-Boy visszatér). Így nem tudni az sem, hogy milyen műfajban indul az új játék. Míg a széria a hősidőkben egy izometrikus nézetű szerepjáték volt, addig a Bethesda gondozásában megjelent harmadik és negyedik rész már belső nézetre váltott, és sokkal nagyobb hangsúlyt kapott az akció. Ugyanígy nem tudni sem a célplatformokról (bár ezt azért jó eséllyel meg lehet tippelni), sem pedig a megjelenési dátumról. Ezekről várhatóan az E3-on fogják lerántani a leplet a készítők. ■

Fallout 76
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 76

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló