Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Crew 2

Mi vár ránk a The Crew 2 első évében?

Ingyenes és fizetős kiegészítők érkeznek majd az autós/hajós/repülős játékhoz.

2018.06.08. 09:53 | Dino | kategória: Játék

A Ubisoft lyoni Ivory Tower csapata az utolsó simításokat végzi a The Crew 2 június végi megjelenése előtt, azonban ahogy azt ma már megszoktuk, a boltokba kerüléssel nem ér véget a játék fejlesztése. Egyrészt háromhavonta jönnek majd ingyenes frissítések, másrészt fizetős DLC-k is érkeznek majd, amelyekhez a Gold Edition részét is képező Season Pass megvásárlásával egy héttel korábban lehet majd mindig hozzájutni.

A háromhavonta érkező ingyenes csomagokban mindig lesz egy új versenyszám és egy új funkció. Szeptemberben a Gator Rush nevet viselő frissítés például légpárnás hajókkal bővíti majd a járművek választékát, a megszerezhető alkatrészek pedig kapnak egy extra ritkasági szintet (legendary). Decemberben pedig egy új PvP módot kap a játék.
Aki pedig megvásárolja a Season Passt, már az első napon kap három exkluzív járművet (Porsche 911 Turbo 3.6, Supermarine Spitfire MK IX és Ice Marine Bladerunner 35), és ezt követően havonta 2-2 új járművel bővül nekik a játék. A játékon belüli vásárlásokra 20% kedvezmény is jár nekik, kapnak két exkluzív ruhát a játékban, és egy plusz otthont a járműgyűjteményük bemutatására. Emellett a teljes játékkal is már három nappal korábban elkezdhetnek játszani.

A The Crew 2 június 29-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A bétáról nemrég írt Sityi kollégánk, aki elég pozitív tapasztalatokat szerzett a rövid tesztidőszak alatt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Crew 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Crew 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló