Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

RAGE 2

7 perc Rage 2 az E3-ról

A bemutató elején egy kis hangulatkeltés után mindjárt ízelítőt kapunk az autós csatákból, végül jöhet a nyílt sisakos lövöldözés is.

2018.06.11. 13:18 | szerző: GeryG | kategória: E3 2018

A Rage 2 bejelentése meglehetősen nagy port kavart, ugyanis egy eléggé elmebetegnek ígérkező játékról rántották le a leplet. A fejlesztést az Avalanche Studios egy csapata végzi (míg a másik a Just Cause 4-en dolgozik), ennek megfelelően a fizika határait súroló akcióban és poszt-apokaliptikus hangulatban nem lesz hiány. Már csak az a kérdés, hogy a színes-szagos játék mennyire fogja megnyerni a játékosokat magának.

Az E3-ra mindenesetre magával vitte a Bethesda, ahol egy közel hétperces bemutatót is tartottak róla. Ennek elején egy kis hangulati felvezetés után megnézhetjük az autós csatákat, amelyek fontos részét képezik a játékmenetnek. Később pedig a másik alappillér, az FPS lövöldözés is megmutatja magát. A jelek szerint lesznek olyan reklámbevágások is, mint anno a klasszikus Robotzsaru filmekben: a valóságtól teljesen elrugaszkodott, beteg reklámok fura termékekről.

A Rage 2 egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de valamikor 2019 tavaszán várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

RAGE 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
RAGE 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló