Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wreckfest (Next Car Game)

Holnap kerül ki Early Accessből a Wreckfest

5 év után végre elkészült a Bugbear játéka.

2018.06.13. 23:36 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az első két FlatOut játékot fejlesztő Bugbear 5 évvel ezelőtt kezdett dolgozni új játékán, akkor még Next Car Game címmel. A sikertelen Kickstarter-kampány se vette el a készítők kedvét, és egy saját gyűjtést követően 2014 elején Early Access keretében közzétették játékukat, amely az első héten 1 milliós bevételt hozott nekik. Mostanra pedig úgy érezték, eljutottak oda, hogy a Wreckfest nevezhető kész játéknak, és kikerülhet a korai hozzáférésből. Így a végleges PC-s változat holnaptól, azaz június 14-étől lesz eléhető Steamen, 44,99 eurós áron.

A megjelenéssel együtt bekerül a Backer Car a játékba, amely csak azoknál lesz megtalálható, akik még a korai hozzáférés alatt szavaztak bizalmat pénztárcájukkal a Bugbearnek. A Deluxe Edition egy rövid ideig nem lesz elérhető, de új exkluzív autóval az is visszatér majd a kínálatba.

A Wreckfestből konzolos verzió is készül, ez november 20-án fog megjelenni, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Holnap kerül ki Early Accessből a Wreckfest
Holnap kerül ki Early Accessből a WreckfestHolnap kerül ki Early Accessből a WreckfestHolnap kerül ki Early Accessből a WreckfestHolnap kerül ki Early Accessből a WreckfestHolnap kerül ki Early Accessből a WreckfestHolnap kerül ki Early Accessből a WreckfestHolnap kerül ki Early Accessből a WreckfestHolnap kerül ki Early Accessből a WreckfestHolnap kerül ki Early Accessből a WreckfestHolnap kerül ki Early Accessből a Wreckfest
Wreckfest (Next Car Game)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wreckfest (Next Car Game)

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2018.06.14. 00:17
Kíváncsi vagyok a frissítésre, mert én még mindig egy összetákolt, de önálló stílussal, meg koherens játékmenettel nem rendelkező techdemónak érzem.
ajánlott olvasnivaló