25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ismét foci a World of Tanksben

A 2014-es VB és a 2016-os EB után ismét az idei VB adja a tankos MMO különleges játékmódjának apropóját.

Írta: GeryG

A Wargaming munkatársai nagy focirajongók lehetnek, mivel immár négy éve minden nagyobb futballtorna megmozgatja a fantáziájukat. Ez pedig a World of Tanks egy különleges, ideiglenes játékmódjában ölt testet. Először a 2014-es VB, majd két évvel később a 2016-os EB adta a játékmód apropóját. Ehhez a sorhoz csatlakozik most az újabb VB.

A különleges Tank Football 2018 játékmódban természetesen focizni kell páncélosainkkal. Két háromfős csapat néz farkasszemet egymással egy hatalmas futballpályán, amelyet a játék más helyszínei ihlettek. A három csapattag egymás közt osztja szét a pozíciókat: védő, középpályás és támadó. Mindhárom poszton arra specializálódott tank szerepel.

A játékban egyébként választhatunk majd olasz kommentárt is, ekkor Gianluigi Buffon hangját hallhatjuk majd, aki korábban a játék új olasz tankjait is reklámozta.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!