Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout 76

Ilyen lesz a multi a Fallout 76-ben

A fejlesztők ígérete szerint akár egyedül, akár barátainkkal közösen fedezzük fel a pusztaságot, rengeteg szórakozásban lesz részünk.

2018.06.27. 11:44 | GeryG | kategória: Játék

A Fallout 76 a sorozat történetének talán legmegosztóbb epizódja, pedig még odébb a premier. A rajongók soraiban leginkább az verte ki a biztosítékot, hogy az egész játékot online-ná teszik, vagyis lényegében egy MMORPG-t csinálnak belőle.

A minap felkerült a világhálóra az a bemutató, amelyet még az E3-ra készített a Bethesda. Ezen a multiplayer élményt mutatják meg nekünk hangzatos szónoklatok és ígéretek kíséretében. Hogy mást ne is mondjunk, a fejlesztők elmondása szerint akár egyedül, akár barátainkkal közösen vágunk neki a nukleáris pusztának, rengeteg szórakozásban lesz részünk. Ámen.

A videóban egyébként tényleg igyekeztek mindenfélét bemutatni a közösségi reakcióktól kezdve a hatalmasra nőtt (és meglepően fürge) mutáns lajháron keresztül egészen a rögtönzött Fallout Bigband megalapításáig.

A Fallout 76 a tervek szerint november 14-én rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Hogy mekkora sikert arathat, az majd kiderül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fallout 76
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 76

hozzászólások (3)

Peace
Peace 2018.06.27. 14:44
Diseased mega sloth!!!!! :D A grafika ocsmányabb, mint a Fallout 4-ben volt. :O
subject17
subject17 2018.06.27. 15:51
1:11-12 körül wtf? Ilyet miért kell trailerbe tenni? Kb. olyan, mintha valaki életében először fogna kontrollert, annyi útmutatással, hogy "ezzel lősz, a többire majd rájössz".
Noggle
Noggle 2018.07.01. 10:59
Engem meg az zavar, hogy minden csupa zöld és vidám. Ok, értem a célcsoport most valahol 8-16 között lehet, de hát na. Ez elvileg az atomháború után legkorábban lévő rész, mégis úgy néz ki, mintha max csak sima tankokkal lőttek volna egymásra. Fallout 3 után elég kiábrándító.
Másrészt nem akarok multiplayer Falloutot, úgyhogy ez most kimarad.
ajánlott olvasnivaló