Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A pletykák ellenére nem jövőre jön a GTA VI

A pletykák ellenére nem jövőre jön a GTA VI

A napokban röppent fel a hír, miszerint a népszerű sorozat jövőre új epizódot kap. De nem fog.

2018.07.03. 12:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games jelenleg (publikusan) minden erőforrását a Red Dead Redemption 2 fejlesztésére fordítja. A vadnyugati kaland megjelenéséig már csak néhány hónap van hátra. Ha van stúdió, amelynek játékaiban még nem nagyon csalódtunk, akkor az épp a Rockstar Games, így kis rizikóval meg lehet jósolni, hogy a western játék is hatalmas sikert fog aratni.

Csakhogy messze nem ez a legnépszerűbb sorozat a stúdió háza táján, hiszen a Grand Theft Auto széria igazi stílusteremtőnek számít. Az eddigi utolsó epizód, a GTA V premierje óta (ha a legutolsó, PC-s megjelenést vesszük) is eltelt immár három év, így a rajongók egyre türelmetlenebbek a folytatás bejelentésével kapcsolatban. Erre azonban a jelenleg futó projekt miatt aligha kerülhet sor még jó ideig.

A napokban mégis felröppent egy érdekes pletyka, miszerint a Grand Theft Auto VI már jövőre meg is érkezhet. Az alapvetően képtelenségnek tűnő hír a GTA Online világából indult ki, ahol a játékosok egy felugró ablakban kaptak értesítést a hatodik rész premierjéről. Csakhogy ezt nem a Rockstar Games, hanem játékosok készítették. A stúdió éppen ezért gyorsan reagált is egy hivatalos közleményben, amelyben leszögezték, hogy 2019-ben biztosan nem jelenik meg a még be sem jelentett GTA VI. ■

hozzászólások (1)

totyak
totyak 2018.07.04. 17:26
Én örültem volna a legjobban, ha a hír igaz, de a Rockstar pont nem az a fajta, aki így jelenti be az aranytojást tojó tyúk újabb epizódját.
ajánlott olvasnivaló