Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Holnap frissül a World of Warcraft

A frissítés kifejezetten a Battle for Azeroth kiegészítő érkezését készíti elő.

2018.07.17. 10:23 | GeryG | kategória: Játék

A Blizzard immár a sokadik nagy kiegészítőn dolgozik minden MMORPG-k keresztanyja, a World of Warcraft bővítésére. A Battle for Azeroth szűk egy hónap múlva érkezik, de a stúdió már most elő akarja neki készíteni a terepet. Éppen ezért holnap érkezik egy frissítés, amely átalakít ezt-azt a játékon belül.

Többek között a karakterosztályokon is alakítanak, frissülnek a varázslatok és képességek is. Szintén módosítanak a PvP csaták rendszerén, valamint megjelenik végre a régóta várt War játékmód is. Ezt bekapcsolva a játékosok függetlenül attól, hogy épp mely birodalomban tartózkodnak, összecsaphatnak más hasonlóan gondolkodó játékossal. Megjelennek a birodalmaktól független közösségek is, ilyet bármely játékos szabadon létrehozhat vagy csatlakozhat egy más létezőhöz.

A Blizzard a tervek szerint holnap aktiválja a frissítést, de készítettek egy videót is, amelyben felkészítik a játékosokat a várható módosításokra. A World of Warcraft: Battle for Azeroth augusztus 14-én fog megjelenni. A bétáról itt olvashatod beszámolónkat. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

World of Warcraft: Battle for Azeroth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warcraft: Battle for Azeroth

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló