25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Holnap frissül a World of Warcraft

A frissítés kifejezetten a Battle for Azeroth kiegészítő érkezését készíti elő.

Írta: GeryG

A Blizzard immár a sokadik nagy kiegészítőn dolgozik minden MMORPG-k keresztanyja, a World of Warcraft bővítésére. A Battle for Azeroth szűk egy hónap múlva érkezik, de a stúdió már most elő akarja neki készíteni a terepet. Éppen ezért holnap érkezik egy frissítés, amely átalakít ezt-azt a játékon belül.

Többek között a karakterosztályokon is alakítanak, frissülnek a varázslatok és képességek is. Szintén módosítanak a PvP csaták rendszerén, valamint megjelenik végre a régóta várt War játékmód is. Ezt bekapcsolva a játékosok függetlenül attól, hogy épp mely birodalomban tartózkodnak, összecsaphatnak más hasonlóan gondolkodó játékossal. Megjelennek a birodalmaktól független közösségek is, ilyet bármely játékos szabadon létrehozhat vagy csatlakozhat egy más létezőhöz.

A Blizzard a tervek szerint holnap aktiválja a frissítést, de készítettek egy videót is, amelyben felkészítik a játékosokat a várható módosításokra. A World of Warcraft: Battle for Azeroth augusztus 14-én fog megjelenni. A bétáról itt olvashatod beszámolónkat.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!