Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Two Point Hospital

Régimódi kiegészítőket kaphat a Two Point Hospital

Bár a premierig még pár hét hátra van, a készítők most beszéltek a későbbi bővítési terveikről. És azok épp olyan ígéretesek, mint maga a játék.

2018.08.11. 17:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A nyár végén jelenik meg a Two Point Hospital, amely a Theme Hospital szellemi örököseként már most, a premier előtt is rengeteg rajongóval bír. Ráadásul az eddig látottak alapján nem is kell majd csalódni a játékban, amely a lehető leghumorosabb formában tárja majd elénk egy kórház hétköznapjait.

A fejlesztést végző Two Point Studios két munkatársa, Ben Hymers (aki társalapító is) és Mark Smart beszéltek a GameWatcher magazinnak egy interjúban a játék későbbi bővítési terveiről. Elmondásuk szerint meglehetősen régimódi gondolkodásúak e téren. Vagyis senki se számítson sok pénzért csupán egy-két apróságot tartalmazó DLC-kre. Bár még semmi konkrétum nincs, az biztos, hogy a jövőben csak régimódi kiegészítő készülhet a játékhoz, amely rengeteg új tartalommal bővítheti azt.

Ugyanígy nem lesz előrendelői bónusz vagy megjelenésnapi DLC sem. Egyetlen kivétel van ez alól, egy bizonyos arany WC. Ez az egyetlen extra tartalom a játékhoz, amely a premier napjától elérhető lesz, de ez is teljesen ingyen. Ha valaki leküzdhetetlen vágyat érez, hogy leendő kórházában aranyszínben csillogjon az illemhely, annak a hivatalos oldalra kell ellátogatnia és ott regisztrálni a Hospital Passre – teljesen ingyen.

A Two Point Hospital augusztus 30-án fog megjelenni kizárólag PC-re, és ha olyan jó lesz, ahogy azt előzetesen reméljük, akkor megnehezítheti majd az iskolakezdésre koncentrálást… ■

Two Point Hospital
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Two Point Hospital

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló