Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lassan forgatni kezdik az Uncharted mozit…

Lassan forgatni kezdik az Uncharted mozit…

Legalábbis a rendező Shawn Levy elmondása szerint soha ennyire közel még nem voltak ahhoz, hogy végre tényleg elkezdjék.

2018.08.13. 17:20 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Uncharted mozi… hmpf… az egyszeri rajongó nagyjából már csak sóhajt egyet a hallatán. A Sony az elmúlt években a lehető legkisebb tisztelettel bánt konzoljai egyik legerősebb húzócímével, pontosabban annak filmadaptációjával. Bebizonyították, hogy tökéletesen fogalmatlanok azzal kapcsolatba, hogy mit is akarnak vele kezdeni.

Nos, már számtalanszor írtunk róla, hogy a projekt az első bejelentése óta eltelt évek során hány rendezőt, forgatókönyvírót és színészjelöltet fogyasztott már el. Most viszont arról érkeztek hírek, hogy a jelenlegi stáb végre tényleg nekiáll lassan forgatni a filmet.

Erről Shawn Levy, az aktuális rendező beszélt, aki elmondta, soha ennyire közel még nem voltunk ahhoz, hogy tényleg nekilássanak az érdemi munkának. Végre elkészült egy jó forgatókönyv, illetve a főszerepre is megtalálták az ideális színészt. Utóbbit Tom Holland személyében, ezzel pedig most már tényleg biztosra vehetjük, hogy a film nem a felnőtt Nathan Drake valamely kalandját fogja feldolgozni, hanem a még nagyon fiatal felfedezőről fog szólni. Levy még azt is elárulta, hogy a forgatás kezdése előtt már csak egy fontosabb feladatuk van: megtalálni a többi szerepre a színészeket.

Hogy addig se unatkozz, amíg ők a meghallgatásokat tartják, nézd meg a Nathan Fillion által tető alá hozott rajongói Uncharted kisfilmet! Nagyon megéri. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló