Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2018

The Sinking City

Új trailerrel és megjelenési dátummal jött a gamescomra a The Sinking City

Látványos kis filmmel lepett meg minket a Frogwares - Cthulhu 2019. március 21-én hozza majd ránk a frászt!

2018.08.21. 23:55 | szerző: Sityi | kategória: gamescom 2018

A Frogwares új üdvöskéjéről, a The Sinking Cityről új információkat és egy igencsak remekbeszabott trailert hoztunk a gamescomról. Kezdjük is a játék hátterével.

Ahogy azt a csápborotválós videónál már írtuk, mi ugyebár Charles Winfield Reedet irányítjuk, aki egy első világháborús veterán katona. Egy elhagyott szigeten találtak rá, kissé zakkant elmeállapotban, a USS Cyclops egyetlen túlélőjeként, amivel beszámolója szerint valami természetfölötti végzett.

Kalandozásaink helyszíne pedig egy massachusettsi kisváros, Oakmont lesz. Ez a hely egykor virágzó ipari település volt, amit egy szökőár félig lerombolt. A túlélők szerint valami gonoszt is hozott a víz, ami ott tanyázik a félig elöntött városrészben. Charles barátunk pedig a kórházból szabadulva ide veszi útját, hogy választ találjon a kérdéseire...

A fentiek, plusz a lenti trailer igencsak ütős hangulatú játékot sejtet: jövő tavasszal, egész pontosan március 21-én pedig mi is elmerülhetünk a lovecrafti borzalmakban PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

The Sinking City
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sinking City

hozzászólások (2)

jorgenapo
jorgenapo 2018.08.22. 15:19
Az ablakos nézőpont kézzel 0:47-nél egy kis Alone in the Dark tribute? :)
Artyom
Artyom 2018.08.23. 09:28
Végén a csápos szörny az a The Mistből van koppintva egy az egyben. Most oké hogy a fejlesztők között van The Mist rajongó, csak mégis, ez nálam egy jel arra, hogy kreativitásbéli problémák lehetnek. Ha ezt lelopták, nem tudom még mennyit lopkodtak össze. Kicsit olyan Silent Hill meg Evil Within lopkodás úgy maga az abszurd ajtónyitogatás utáni dimenzióugrabugra. Fú de utálom az ilyen játékokat. :)
ajánlott olvasnivaló