Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2018

Twin Mirror

Mozgásban a Twin Mirror

A Dontnod pszicho-thriller kalandjátéka új előzetest kapott, amelyben megismerhetjük a főhőst… vagy főhősöket?

2018.08.29. 17:15 | GeryG | kategória: gamescom 2018

A Dontnod a Life is Strange 2 mellett egy annál sokkal komolyabb hangvételű kalandjátékon is dolgozik, amely a Twin Mirror címet kapta. A történet főhőse Sam, aki szürke hétköznapjait oknyomozó riporterként tengeti. A munkája során szerzett tapasztalataira sosem volt még akkora szüksége mint most, ugyanis miután hazautazott szülővárosába régi barátja temetésére, másnap reggel vérben ázó ingben ébred, de nem emlékszik semmire. Hogy kiderítse, mi történt vele az előző éjszakán, a legbonyolultabb nyomozásba kell belevágnia.

A Twin Mirror egy három epizódra bontott pszicho-thriller lesz, amely a gamescom alkalmából új előzetest kapott. Ebben megismerhetjük Samet, valamint speciális képességét, amely a Mind Palace, vagyis tudatpalota nevet viseli. Itt Sam képes bármely korábbi emlékét előhívni és újra átélni, de ami ennél is érdekesebb, hogy lehetséges eseményvariációkat is le tud futtatni. Így a valóságban gyűjtött információk, nyomok és bizonyítékok segítségével itt derítheti ki, hogy mi miért történt vele korábban. Csakhogy a tudatpalotának van egy másik lakója is, méghozzá Sam szarkasztikus, titokzatos másik énje. Róla nehéz lesz eldönteni, hogy segíteni vagy hátráltatni akar-e minket.

A Twin Mirror első epizódja, a Lost on Arrival valamikor 2019-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Twin Mirror
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Twin Mirror

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló