Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Oriental Empires

Pálya- és küldetésszerkesztőt kapott az Oriental Empires

A pályaszerkesztő egy ideje már béta változatban elérhető volt, de mostanra a teljes verzió is elkészült.

2018.09.01. 23:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly ősszel, egy évnyi early access után érkezett meg a Steamre az Oriental Empires teljes kiadása. A Shining Pixel Studios körökre osztott stratégiája a középkori Kínába repítette a játékosokat, ahol amolyan Civilization - Total War mixben kellett népünket a térkép egyeduralkodójává tennünk. A játék egész jól szerepel, legalábbis a 76%-os tetszési index biztatónak tűnik.

A fejlesztők emellett a premier óta eltelt egy évben sem fordítottak hátat játékuknak. Munkájuk legújabb gyümölcse is most érett be. Az elmúlt időszakban már elérhető volt a pályaszerkesztő béta változata, ez mostanra megkapta teljes kiadását. Emellett pedig megérkezett a küldetésszerkesztő is. Utóbbiban a játékosok szabadon helyezhetik el a városokat, az egységeket, az épületeket, lényegében bármit. A népüket is teljesen a saját ízlésük szerint alakíthatják ki, még saját lobogót is tervezhetnek nekik. A kész alkotásokat pedig természetesen meg lehet osztani mindenki mással a Steam Workshopon keresztül.

A szerkesztők egy ingyenes frissítés formájában váltak elérhetővé, amely természetesen a hibajavításokkal sem marad adós. Ezekről bővebben a Steamen olvashattok. ■

Oriental Empires
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Oriental Empires

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló