Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider pontszámok

Lara eredettörténete trilógiává bővült. De a harmadik felvonás van-e olyan jó mint az első kettő?

2018.09.13. 17:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Square Enix gondolt egy nagyot, és a Crystal Dynamics beleegyezésével az Eidos Montreal csapatának adta a Shadow of the Tomb Raider fejlesztését. Persze az eredeti fejlesztők is végig közreműködtek a munka során. Nos, e kooperáció gyümölcse mostanra érett be, vagyis Lara Croft eredettörténete most válik trilógiává. A 2013-as reboot remekül sikerült, a 2015-ös Rise of the Tomb Raider pedig megpróbált mindenből rátenni még egy lapáttal.

Hogy a Shadow of the Tomb Raider folytatja-e ezt a tendenciát? Azt az alábbi pontszámokból valamelyest le lehet szűrni:

A Shadow of the Tomb Raider tehát összességében jó pontszámokat kapott, ám akad néhány olyan vélemény is, amely szerint kissé megfáradt a trilógia, kevés az érdemi újdonság. Hogy ez igaz-e, annak holnaptól mindenki utánajárhat, ugyanis holnap jelenik meg a játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Shadow of the Tomb Raider
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow of the Tomb Raider

hozzászólások (4)

Sucee
Sucee 2018.09.13. 17:54
Hogyne, 9.5 meg 10/10, hagyjuk már az ilyen komolytalan dolgokat... Bármennyire is élvezi valaki összességében a játékot, azért olyan tényezőktől egyszerűen nem szabad eltekinteni, hogy az öt éves animációik újrahasznosítását kapjuk nagyon sok esetben továbbra is.

Ha ezek tökéletesek lettek volna már akkor, azt mondom, rendben, de sokszor elég esetlen is az egész, ahogy a fegyveres combat érzete is az.

Senki félre ne értsen, élvezetes és nagyrészt igényes játékoknak tartom ezeket, de azért ott nem tartunk, hogy ez akár a 8.5/10 kategória is legyen.
Skorpio90
Skorpio90 2018.09.14. 02:09
+1 Az előző részt beszoptam első napi vétellel, de jó lesz ez 10 euróért karácsonykor.
davkar9
davkar9 2018.09.14. 08:02
Legjobb esetben is 7 pont. Valamelyest eltolódtak az arányok a kaland és a TR irányba az eddigi nonstop vérengzéstől, de ez leszámítva tényleg akár egy combosabb rise dlc is lehetne. Élvezetes, ugyanakkor semmit se fejlődő gameplay, a tartalomnak (történet, karakterek, stb) pedig semmi szíve-lelke - mindezt szép, lineáris helyszíneken. Nem kell openworld, mert nem állna jól ennek a címnek, de azért szélesíthették volna egy kicsit a folyosókat.

Sajnos hülye a "szaksajtó" és a közönség is. 6-7 egy középszerű, de bőven vállalható játék, csak hát ugye mindenkinél úgy rögzült, hogy a "9=jó, tetszik", ha pedig valami 7-est kap, akkor az a játék rossz.
Artyom
Artyom 2018.09.14. 08:17
Állítólag a barlangos rejtvények sokkal nehezebbek lettek. Ez igaz?
ajánlott olvasnivaló