25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Élőszereplős Assassin’s Creed Odyssey trailer magyarul

Less be Alexios dolgos hétköznapjaiba!

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A Ubisoft elkészült az Assassin’s Creed Odyssey legújabb élőszereplős előzetesével. Ebben a két választható főhős közül ezúttal a férfi, Alexios látható, amint épp ügyes-bajos dolgait intézi. A rendkívül hangulatos előzetesben több utalás is van a játékmenetre.

Így láthatjuk Alexiost az Assassin’s Creed játékokra jellemző módon falakon és háztetőkön mászkálni, valamint összecsapni nála jóval izmosabb katonákkal is. A jelek szerint nem minden csata sül el jól, mivel emberünk néhány koszos csavargóval zötykölődik egy rabszállító szekéren. Fedél se mindig van a feje fölött, ahogy a hajózás sincs még a kisujjában. Cserébe kitartó úszó. És, ha minden kötél szakad, még mindig ott az ugrás…

Az Assassin’s Creed Odyssey legújabb előzetese magyar szinkront kapott, ráadásul elég szókimondó szinkront (ha ez zavarna, itt találsz egy trágárságmentes verziót). A játék október 5-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Dinónak volt már lehetősége kipróbálni, tapasztalatairól itt olvashattok.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Peace
Peace [27874]
Konkrétan "Trainspotting"-ból van az egész szöveg. ;)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)