Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Architect: Paris

The Architect: Paris – építsd fel Párizst!

Az Enodo Games megreformálná a városmenedzser-játékok műfaját.

2018.10.05. 10:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

SimCity, a műfajteremtő, Cities XL az örök be nem váltott ígéret és persze az aktuális uralkodó, a Cities: Skylines. A városmenedzser játékok műfaja mindig is nagy népszerűségnek örvendett, de ehhez képest viszonylag kevés ilyen alkotás látott napvilágot.

A francia Enodo Games viszont elérkezettnek látja az időt, hogy megreformálják a műfajt, ezért bejelentették, hogy a Focus Home Interactive gondozásában készül a The Architect: Paris. A játékban természetesen a francia főváros felett vehetjük át a hatalmat, ám a fejlesztők ígérete szerint nem egyszerűen utcákat kell kijelölnünk, majd mellé előre gyártott épülettípusok közül lepakolnunk néhányat. Ehelyett a játékosok épületről épületre haladva alakíthatják a város látképét, tervezniük és alkotniuk kell. De persze közben figyelembe kell venni olyan tényezőket is, mint a design, a politika, a szennyezés és persze a demográfiai változások.

A The Architect: Parisről kizárólag PC-re készül, de egyelőre pontosabb részleteket nem tudni, így azt sem, hogy mikor jelenhet meg. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló