Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Quiet Man

Novemberben jön a The Quiet Man

Egyetlen éjszaka eseményeit dolgozza fel az élőszereplős játék.

2018.10.05. 16:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes kalandjátéknak ígérkezik a Square Enix gondozásában november elején érkező The Quiet Man. A Human Head Studios (az eredeti Prey fejlesztői) stúdiójában készülő játék átvezető videóit élő szereplőkkel vették fel, a történet pedig egyetlen éjszaka eseményeit dolgozza fel. Dean, a főhős hallássérült, de ez nem akadályozza meg abban, hogy elbánjon bárkivel, aki az útjába áll. A sztori egy éjszakai klub egyik táncosnője, Lala elrablása körül bonyolódik, és a fejlesztők elmondása szerint nem lesz túl hosszú, nagyjából 2-3 órát vesz majd igénybe a teljesítése.

A játékosok feladata, hogy felgöngyölítsék az esetet, és megtalálják a szálakat a háttérből mozgató álarcos fickót. Ehhez viszont előbb keresztül kell verekedniük magukat egy seregnyi gazfickón, ami sok-sok pusztakezes bunyót jelent. Mivel hősünk süket, így a játék nagy részében nem hallunk majd semmit, vagyis a nyomokat nem az NPC-k szövegéből, hanem tetteiből kell összecsipegetnünk.

A The Quiet Man PC-re és PlayStation 4-re fog megjelenni november 1-én. ■

előző
következő
Novemberben jön a The Quiet Man
Novemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet ManNovemberben jön a The Quiet Man
The Quiet Man
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Quiet Man

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló