Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warships

Alexander Ovechkin parancsnok lesz a World of Warshipsben

A hokijátékos egyúttal egy reklámfilmben is szerepel.

2018.10.07. 22:24 | szerző: Dino | kategória: Játék

Miközben a World of Warplaneshez Bruce Dickinsont sikerült megnyernie a Wargamingnek, a World of Tanks két évvel ezelőtti kampányában pedig Dolph Lundgren szerepelt, a két évvel ezelőtti Steven Segal-os reklámfilm után most egy sportolót szerződtetett a fehérorosz cég.

Az új reklámfilm főszereplője pedig nem más, mint Alexander Ovechkin, az NHL-ben játszó Washington Capitals csapatkapitánya és balszélső játékosa. Ovechkin négy különböző parancsnokként fog belekerülni a játékba a soron következő, október közepére várható frissítéssel.

Egyrészt az amerikai és a szovjet fél egy-egy parancsnokaként láthatjuk majd viszont a hadihajós játékban, a két további parancsnok pedig mindkét nemzethez tartozik, így egyazon parancsnokkal válthatunk könnyen a két flotta között. Természetesen mindegyiknek saját különleges képességei lesznek, javítva a hajó célzását és túlélését. Emellett pedig Ovechkin a hangját is adta hozzájuk.

Szinén az október közepi, Halloween alkalmával megjelenő frissítéssel kerülnek majd bele a World of Warshipsbe a tengeralattjárók, amelyekről pár héttel ezelőtt már írtunk. ■

előző
következő
Alexander Ovechkin parancsnok lesz a World of Warshipsben
Alexander Ovechkin parancsnok lesz a World of WarshipsbenAlexander Ovechkin parancsnok lesz a World of WarshipsbenAlexander Ovechkin parancsnok lesz a World of WarshipsbenAlexander Ovechkin parancsnok lesz a World of WarshipsbenAlexander Ovechkin parancsnok lesz a World of WarshipsbenAlexander Ovechkin parancsnok lesz a World of WarshipsbenAlexander Ovechkin parancsnok lesz a World of WarshipsbenAlexander Ovechkin parancsnok lesz a World of Warshipsben
World of Warships
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warships

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló