Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Observation

Légy te az MI az Observationben!

A jövő tavaszra várt sci-fiben egy űrállomás mesterséges intelligenciáját alakítjuk.

2018.10.10. 15:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rockstar North, Rocksteady Studios, IO Interactive, Creative Assembly. Neves stúdiók, amelyek nagyszerű játékokat tettek le az asztalra. Ezekből a csapatokból verbuválódott össze a No Code stúdió, akik a Devolver Digital felügyelete mellett készítik első játékukat.

Az Observation egy sci-fi kalandjáték lesz, amely egy a mély-űrben sodródó űrállomáson játszódik. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, valamilyen katasztrófa következtében a teljes személyzet halott. De ezúttal valóban a teljes személyzet, vagyis nem az egyetlen túlélőt fogjuk alakítani. Hanem az állomás alrendszereiért felelős mesterséges intelligenciát. A feladatunk természetesen ugyanaz lesz, mint általában, vagyis a rendelkezésünkre álló (ezúttal elég egyedi) eszközök és megoldások segítségével kideríteni, mi történt a legénységgel.

Az Observation a tervek szerint valamikor 2019 tavaszán jelenhet meg PC-re, de addig bizonyára további részleteket is felfednek majd a készítők. ■

előző
következő
Légy te az MI az Observationben!
Légy te az MI az Observationben!Légy te az MI az Observationben!Légy te az MI az Observationben!Légy te az MI az Observationben!Légy te az MI az Observationben!Légy te az MI az Observationben!Légy te az MI az Observationben!Légy te az MI az Observationben!Légy te az MI az Observationben!Légy te az MI az Observationben!
Observation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Observation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló