Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed III Remastered

Jelentős újításokat hoz az Assassin’s Creed III Remastered

A grafika mellett a játékmenet hibáit is javítani fogják.

2018.10.10. 15:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft még az Assassin’s Creed Odyssey megjelenése előtt bejelentette, hogy aki előfizet a játék season passára, az a várható kiegészítők mellett egy teljes játékot is kapni fog. Ez az Assassin’s Creed III Remastered, a sorozat egyik megosztó epizódjának felújított kiadása lesz.

Azzal a francia kiadó is tisztában van, hogy a játékot anno messze nem tökéletes állapotban dobták piacra. A problémák mind a grafikát, mind az optimalizációt, mind pedig a játékmenet bizonyos elemeit érintették (de még mindig nem volt annyira vészes a helyzet, mint az Assassin’s Creed Unity esetében…). Ezeket a legfrissebb hírek szerint kivétel nélkül javítani fogják, de egyelőre pontos részleteket nem közöltek a változtatásokról.

Azt viszont tudni lehet, hogy grafika terén a 4K-s felbontás mellett teljesen új karaktermodelleket, magasabb felbontású textúrákat, valamint továbbfejlesztett fény-árnyék effekteket is kapni fogunk. Emellett sokkal sűrűbb lesz a tömeg és a környezetünkben dúsabb lesz a növényzet is. Arról egyelőre nincs hír, hogy az Assassin’s Creed III Remastered önállóan mikor jelenhet meg, a season pass részeként valamikor jövő márciusban várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Assassin's Creed III Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III Remastered

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló