Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Odyssey

Assassin’s Creed 3 Remastered is jár az Odyssey season passával

Emellett fizetős és ingyenes DLC-k is jönnek majd a megjelenést követően.

2018.09.13. 20:40 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Far Cry 5 Season Pass mellé Far Cry 3: Classic Edition járt, és most a Ubisoft újból hasonlóban sántikál. Ugyanis aki az Assassin's Creed Odyssey-hez vásárol season passt (akár valamelyik extra kiadás - azaz a Gold, Ultimate, Spartan vagy Pantheon Edition - beszerzésével), az ajándékba kap egy Assassin's Creed 3 Remastered játékot is, amely tartalmazza az összes megjelent letölthető tartalmat is (Benedict Arnold Missions, Hidden Secret Pack és Tyranny of King George), valamint az Assassin's Creed 3: Liberation Remasteredet. A felújított változatok PC-n, PS4 Prón és Xbox One X-en akár 4K-ban is futnak majd, HDR megjelenítéssel. Természetesen ahogy az FC3 újrakiadását, úgy az AC3-at is meg lehet majd külön is vásárolni. Emellett pedig szokás szerint DLC-k is várnak a szezonbérlet vásárlóira.

A fizetős DLC-k két különálló, epizódikus történeti szállal bővítik az alapjátékot. A decemberben induló Legacy of the First Blade az első hőssel ismerteti meg a játékost, aki a rejtett pengét használta "munkája" során. Az assassinok háttértörténetét ismerhetjük meg ebből a szériából, amelynek kb. 6 hetente jönnek majd a részei - összesen három. A második, szintén háromrészes sorozat a The Fate of Atlantis címet viseli, és ebben isteni lényekkel találkozunk, miközben a legendás elsüllyedt város titkait fedezzük fel. Ez a történet jövő tavasszal indul majd.

Assassin’s Creed 3 Remastered is jár az Odyssey season passával

Az ingyenes kiegészítések pedig a következők lesznek:

  • The Lost Tales of Greece - epizodikus questsorozatok az egyes részek között, ismerős arcokkal és új karakterekkel az Odyssey világában.
  • Játékbeli események - egy-egy hajó vagy zsoldos érkezik, akikkel le kell számolnunk. Napi és heti megbízások várnak majd ránk.
  • Discovery Tour - az Assassin's Creed Originshez hasonlóan itt az ókori Görögországot fedezhetjük fel, egyfajta virtuális történelemóra keretében.
  • Új szörnyek és mitológiai lények, és egy New Game Plus nehézségi fokozat.

Assassin’s Creed 3 Remastered is jár az Odyssey season passával

Az Assassin's Creed Odyssey október 5-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Assassin’s Creed 3 Remastered is jár az Odyssey season passával

Assassin's Creed Odyssey
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Odyssey

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló