Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Life is Strange 2

Idén már biztos nem jön a Life is Strange 2 második epizódja

A Rules alcímet viselő második rész csak akkor jelenhet meg, ha minden elvárásnak megfelel.

2018.11.30. 11:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dontnod csapata keményen dolgozik aktuális játékán, a Life is Strange 2-n. Az öt epizódosra tervezett kalandjáték első fejezete szeptember végén érkezett meg, és bár nem volt akkora durranás, mint anno az első évad premierje, egy egész hangulatos kalandot vetített előre.

A stúdió az elmúlt hónapokban viszonylag csendben tette a dolgát, nem sok részlet látott napvilágot a folytatásról. Most viszont kiderült, hogy a Rules alcímű második fejezet nagyjából mikor jelenhet meg. Sokan arra számítottak, hogy az újabb és újabb epizódok nagyjából 1-2 havonta követik majd egymást, de a jelek szerint egy picit többet kell majd várni rájuk.

Legalábbis a második felvonásra, mivel a fejlesztők elmondása szerint nem akarják siettetni a dolgokat. Akkor fogják kiadni a második részt, ha az szerintük már megfelel a rajongói elvárásoknak is. Így idén már biztosan nem számíthatunk a premierre, de valamikor januárban azért csak folytathatjuk majd Daniel és Sean Diaz történetét. A fejlesztők azt is megígérték, hogy az epizódról bővebben december közepe táján fognak mesélni. Addig is olvassátok el az első fejezetről szóló élménybeszámolónkat! ■

Life is Strange 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Strange 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló