Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls: Blades

Jövőre csúszott a The Elder Scrolls: Blades

Az E3-on bejelentett mellékág az eredeti tervek szerint már az ősszel elrajtolt volna.

2018.12.04. 08:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy tűnik, nem ezek a legszebb napok a Bethesda életében. Nem elég, hogy a Fallout 76 már a megszületése előtt el lett átkozva, de most még egy halasztást is le kell nyomniuk a rajongók torkán, ami sosem népszerű feladat.

Az idei E3-on jelentették be, hogy bár a The Elder Scrolls VI-ra még nagyon sokat kell várnunk, addig is kapunk egy kis kiengesztelést a The Elder Scrolls: Blades formájában. Ez a mellékág kizárólag iOS-re és Androidra készül, és az eredeti tervek szerint idén ősszel már landolnia is kellett volna az online áruházakban. Csakhogy erre nem került sor, és idén már nem is fog.

A készítők nem adtak különösebb indoklást a halasztással kapcsolatban, mindössze annyit árultak el, hogy a premierre valamikor 2019 elején lehet számítani. Addig is érdemes ellátogatni a játék hivatalos oldalára, ott ugyanis lehet regisztrálni a korai tesztelés reményében. ■

The Elder Scrolls: Blades
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls: Blades

hozzászólások (4)

TBone142
TBone142 2018.12.04. 09:23
A bejelentés még arról szólt, hogy minden létező platformra kihozzák beleértve a mobil (és más) VR-rendszereket is és ezek mind kompatibilisek lesznek (hogy ez alatt cross-platform multit is értettek-e, azt csak ők tudják...). Szóval nem kis dolgot akartak csinálni.
Ezek után megjelent pár korai "élménybeszámoló" a játékról, amik mind lehúzták a kb. nulla játékmenet miatt. Ezt csak össze kell adni és meg is van a csúszás oka.

Szvsz egy gyenge-közepes játékmenettel bíró kalandjátékot kapunk majd (mobilon) átlag feletti grafikával.
GeryG
GeryG 2018.12.04. 09:40
Van rá esély, főleg látva a Bethesda jelenlegi "vergődését". A platformok kapcsán én azt olvastam valahol, hogy első körben mobil platformok, aztán később jöhetnek a "népszerűbb platformok" is. Valahogy így fogalmazták meg.
stero
stero 2018.12.04. 10:13
Erre a mobilos agymenésre tényleg ekkora igény van pc játékosok részéről?
TBone142
TBone142 2018.12.04. 11:04
Én azt nem értem, mire fel ez a mobil-ellenes hozzáállás főleg szerencsétlen Diablo Immortal óta. Nem érdekel? Akkor nem játszol majd vele. Ennyi. Hiszed vagy sem, igen, van rá igény. Ha nem lenne, valószínűleg nem fejlesztenének mobil platformokra.
Az meg teljesen irreleváns, hogy "PC játékosok részéről". Valaki, aki szeret PC-n játszani nem szerethet mobilon? Én pl. elég régóta játszom, és egy Nintendo DS-en kívül soha nem volt semmilyen konzolom. Arra is pontosan azért ruháztam be, mert volt/van igényem játszani/zenét hallgatni/filmet nézni/netezni szinte bárhol, mikor épp nem vagyok a PC-m előtt, és eléggé örülök neki, hogy ezt most már minden további nélkül megtehetem a telefonomon, ami ma már kb. mindenkinek ott van a zsebében.
ajánlott olvasnivaló