25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Project Cars 2 és Just Cause 3 jár a következő Humble Monthly-val

Egy hónap múlva pedig további játékokat is adnak a 12 dollárért cserébe.

Írta: Dino

Project Cars 2 és Just Cause 3 jár a következő Humble Monthly-val

Mostantól lehet benevezni a januári Humble Monthly csomagra, amelyből ezúttal is már előre odaadnak pár játékot. Ezúttal három cím is azonnal a vásárlóké lesz, konkrétan ezek:

  • Just Cause 3 XXL Edition
  • Project CARS 2
  • Wizard of Legend

A hónapos előfizetési időszak lejártával pedig a zsákbamacskacsomag többi játékát is odaadják, így szokás szerint több mint 100 dollárnyi értékben kapnak játékot mindazok, akik megrendelik a januári pakkot.

Az előző hónapban ezekhez lehetett hozzájutni: METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience, Cities: Skylines + After Dark DLC, Mega Man Legacy Collection, Zombie Army Trilogy, Immortal Redneck, Purrfect Date - Visual Novel/Dating Simulator, Seven: The Days Long Gone, NeuroVoider, Forager (DRM-mentes előzetes) és Cut & Run.

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során a Humble Bundle oldal partnerprogramján keresztül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!