Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Walking Dead: The Final Season

Mozgásban a The Walking Dead: The Final Season harmadik része

A Broken Toys címet viselő epizód egy hét múlva érkezik.

2019.01.08. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Walking Dead: The Final Season tökéletes megtestesítője saját címének: egy két lábon járó zombi, amely visszatért a halálból. Történt ugyanis, hogy a franchise-t kezdettől fogva fejlesztők Telltale Games beadta a kulcsot néhány hónappal ezelőtt, és akkor nagyon úgy festett, hogy ezzel a kalandjáték utolsó szezonja is idő előtt száll a sírba. Aztán jött a megmentő Skybound Games, akik felkaroltál a projektet és az eredeti fejlesztőgárda tagjaival karöltve befejezik az évadot.

A The Walking Dead: The Final Season harmadik epizódja már karnyújtásnyira van, a Broken Toys fejezet ugyanis január 15-én fog megjelenni. Hogy a történet merre halad majd tovább, arra az alábbi előzetesből lehet következtetni. Ebben Clementine megkínoz egy fickót, majd maga is zombinak áll – persze csak álcázva.

Az új epizód minden platformra egyszerre jelenik meg, de a PC-s verzió kizárólag az Epic Games Store-ban lesz megvásárolható (aki persze korábban előre megvette a Steamen a teljes évadot, az a maradék két epizódot is ott kapja meg). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Walking Dead: The Final Season
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Walking Dead: The Final Season

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló