Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Plague Tale: Innocence

Dátumot kapott az A Plague Tale: Innocence

A Focus Home Interactive egy webes minisorozatot is útjára indított, amely a játék fejlesztésébe vezet be minket.

2019.01.28. 16:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2017-es E3-on egyik bejelentése volt az A Plague Tale: Innocence, amelyről aztán sokáig nem nagyon lehetett hallani. A bejelentés mellé akkor alig társult érdemi infó, kép és video is alig. Aztán tavaly kezdtek szállingózni az első játékmenet-bemutatók és lassan jobban megismerhettük a játékot.

A történet egy fiatal testvérpárról, Amiciáról és az öccséről, Hugóról szól. A két árva gyermek a XIV. századi Franciaországban menekül az inkvizíció elől, de van egy még nagyobb fenyegetés is: a vidéket pestisjárvány sújtja, ráadásul mindenfelé természetellenesen sok patkány tanyázik. Ezek időnként valóságos hullámokban lepik el a környéket felzabálva bármit és bárkit, aki az útjukba kerül. A játékmenet az ígéretek szerint a történetnek lesz alárendelve, nagyjából egyenlő arányban oszlanak majd el benne az akció, a kaland és a lopakodós részek.

A Focus Home Interactive a napokban felfedte, hogy pontosan mikor kezdődnek majd a kalandok. A játék premierjére május 14-én kerül sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. Az addig hátra lévő időben egy webes videosorozatot is kapunk, amely a játék fejlesztésébe és történetébe vezet majd be minket mélyebben. Az első video már meg is érkezett, ebben a két főhőst megszólaltató színész, Charlotte McBurney és Logan Hannan mesél a munkáról. ■

A Plague Tale: Innocence
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Plague Tale: Innocence

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló