Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Frostpunk

Photo módot kapott a Frostpunk

Megörökítenéd fagyos kis birodalmadat? Itt a lehetőség. Látóhatáron a Mac verzió is.

2019.02.08. 13:42 | GeryG | kategória: Játék

Bár látványos háttérképeket és felvételeket általában akciójátékokról vagy autóversenyekről szoktak lőni, néha más műfajokban is elkaphatunk egy-egy jó pillanatot. Éppen ezt a célt szolgálja a Frostpunk legújabb bővítménye, a photo mód.

Ahogy azt már más játékokban megszokhattuk, az új eszköz segítségével egészen mutatós pillanatképeket örökíthetünk meg játékunkból. Az elkapott pillanatokat aztán egy rakás szűrő és effekt segítségével csiszolhatjuk tökéletesre, de természetesen a kamera beállításaival is hosszú perceket el lehet pepecselni.

Az új eszköz az 1.3.3-as frissítés részeként érkezett meg, amely emellett három további lokalizációt (olasz, japán és koreai) és a vadonatúj large resource depot épületet is magával hozta. Utóbbihoz kapcsolódik, hogy a már meglévő nyersanyag-tárolókat átalakították. Természetesen a frissítésből a hibajavítások sem maradtak ki, ezekről részletes leírást a hivatalos oldalon olvashattok.

A 11 bit studios az elmúlt időszakban a játék új kiadásán is dolgozott, e munkájuk is napokon belül révbe ér: február 13-án debütál a Frostpunk Maces verziója. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Frostpunk
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Frostpunk

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló