Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil 2 (2019)

Megjelent a Resident Evil 2: The Ghost Survivors

Három mellékszereplő bőrébe bújhatunk, akár alacsonyabb nehézségi fokozaton is.

2019.02.16. 15:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az év első nagy(on nagy) durranása a Resident Evil 2 remake-je volt, amelyben elég nehéz hibát találni, még ha nem is lehetetlen. A Capcom tehát jó irányba folytatta a néhány éve megkezdett felújítási hullámot, ráadásul a hírek szerint a következő epizód már a Resident Evil 3 lehet még a nyolcadik rész előtt.

Cikkajánló
Resident Evil 2 teszt – minden idők talán legjobb remake-je?
A Capcom egyik legsikeresebb túlélőhorror-játékának felújítása teljesen lenyűgözött minket.
» Olvasd el!

Most még azonban a második rész van terítéken, amelyhez megérkezett az ingyenes The Ghost Survivors DLC is. Ebben három mellékszereplő – Robert Kendo, Katherine Warren és Ghost – szemszögéből élhetjük át az események egy-egy szeletét. A dolog igazi érdekessége, hogy ezek a szereplők az alapjátékban mind halottak, viszont a DLC küldetései azt mutatják meg, mi történt volna, ha életben maradnak. Robert Kendo egy fegyverüzlet tulajdonosa, míg Katherine Warren a polgármester lánya, Ghost pedig egy különleges ügynök.

A három új „mi lett volna ha” küldetés mellé még egy újdonság is befért, ez pedig a Training mód, vagyis egy sokkal könnyebb nehézségi fokozat, amelyre sok játékosnak lehet igénye.

A Resident Evil 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelent, a The Ghost Survivors DLC pedig teljesen ingyen érhető el mindhárom platformra. ■

Resident Evil 2 (2019)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Resident Evil 2 (2019)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló