Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyber Ops: Tactical Hacking Support

Te leszel a szem a Cyber Ops: Tactical Hacking Supportban

Eddig mindig téged támogattak a háttérből egy-egy küldetés során. Most te támogathatsz másokat.

2019.03.10. 14:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az olyan játékokban, ahol egy-egy ügynököt vagy különleges alakulatot irányíthattunk, rendszerint mindig volt egy kapcsolattartónk, egy háttérbe vonuló fickó (vagy nő), akinek csak a hangját hallottuk, de mindig ő látott el minket a túlélésünk szempontjából elengedhetetlen információkkal. Ő volt az, aki ha beszorultunk valahová, kiutat keresett nekünk, esetleg feltörte a közeli ajtó kódzárját, hogy tovább haladhassunk. Belegondoltunk már, hogy ezeknek a hacker informátoroknak mennyire kemény dolguk is van valójában?

Az Octeto Studios új játékában mi leszünk ez a fickó, készül a Cyber Ops: Tactical Hacking Support. A játék a jövőben játszódik, nekünk pedig így sokkal szélesebb eszköztárunk lesz, mint napjaink hackereinek. Nem csak információkkal támogathatjuk majd a terepen küldetést teljesítő társainkat, de közvetlenebbül is beleavatkozhatunk majd az eseményekbe. Rendszereket törhetünk fel és vehetjük át felettük az irányítást, high tech kütyüket vethetünk be, de akár cyborgokat is átprogramozhatunk, hogy nekünk segítsenek.

A Cyber Ops: Tactical Hacking Support a tervek szerint valamikor az év vége felé fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Te leszel a szem a Cyber Ops: Tactical Hacking Supportban
Te leszel a szem a Cyber Ops: Tactical Hacking SupportbanTe leszel a szem a Cyber Ops: Tactical Hacking SupportbanTe leszel a szem a Cyber Ops: Tactical Hacking SupportbanTe leszel a szem a Cyber Ops: Tactical Hacking SupportbanTe leszel a szem a Cyber Ops: Tactical Hacking SupportbanTe leszel a szem a Cyber Ops: Tactical Hacking SupportbanTe leszel a szem a Cyber Ops: Tactical Hacking Supportban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló